Beste internetwinkel > Webwinkels > Warenhuizen > Hema

Hema

HEMA is een warenhuis waar je voor alles terecht kunt. Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn. Hema Warenhuis
Loop de winkels binnen en je ziet het meteen, nergens anders vind je die opvallende combinatie van de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving. Uiteraard voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je zo’n ruime winkelinrichting tegen en dat maakt deze winkel uniek. Uiteraard zal ook een Hema worst niet ontbreken aan een winkelbezoek.

Waar de fysieke winkels uitgebreid zijn met vele producten zult u merken dat de webwinkel van HEMA nog meer producten bevat. Zo kunt u deze vanuit uw luie stoel gemakkelijk online bestellen en hoeft u niet in de rij te staan. Wilt u nieuwe kleding kopen of gemakkelijk foto’s bestellen. Dan kan dat bij deze webshop. U heeft de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen maar ophalen bij de winkel is ook mogelijk. Omdat Hema haar klanten nog beter wilt helpen zijn ze gestart met een klantenpas, welke de nodige voordelen bied om online te shoppen.

Naast de producten van Hema bieden ze ook notaris diensten aan.

Voordelen van de klantenpas op een rijtje:
– Gratis tompouce op je verjaardag
– €5 kortingsbon bij registratie
– Ontvang veel mooie exclusieve aanbiedingen van Hema
– Spaar punten voor extra korting
– Na aanmelding je eerste 25 punten cadeau

Hema

Bent u op zoek naar de beste warenhuis?

Er zijn heel veel Warenhuizen waar u online kunt kopen. Bekijk hier de beoordelingen van deze winkels.

Hema beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze webshop? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Deel uw ervaring en help zo andere met het maken van een juiste keuze. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Hema

5.7

Prijs

5.8/10

Kwaliteit

8.2/10

Levering

5.4/10

Service

3.4/10
2 reacties op “Hema
 1. Diana schreef:

  Prijs

  7.10

  Kwaliteit

  9.00

  Levering

  1.50

  Service

  1.00

  Had bij Hema 5 grote foto’s laten afdrukken en bij thuiskomst bleken er maar 4 te zijn geleverd. Na een telefoontje naar de Hema klantenservice kon ik alles terugsturen via de winkel en zouden alle foto’s opnieuw geleverd worden. “Sorry mevrouw: we kunnen niet de foto die we niet hebben geleverd apart toesturen”. Voor mij dus geen Hema fotoservice meer.

 2. Mart schreef:

  Prijs

  1.60

  Kwaliteit

  7.80

  Levering

  6.00

  Service

  0.00

  Zondag 13-11-2016 was er een 15% aktie op alles in de webwinkel van Hema. Website was bijna niet bereikbaar en er 2 uur over gedaan om de gewenste artikelen in de winkelmand te krijgen en te kunnen afrekenen. Na veel geklik en ergernis via ideal kunnen betalen maar wat bleek, de 15% was niet verrekend. Email achteraan gestuurd maar tot op heden geen reaktie. Vandaag gebeld met de klantenservice en daar was geen land mee te bezeilen. Achteraf verrekenen kon niet en ik moest de bestelling maar retour sturen!?
  Voor mij nooit meer bestellen bij Hema dus, jammer want op deze manier gaan ze V&D achterna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*