Coolblue

Coolblue had in de Benelux meer dan 300 webshops. Deze zijn nu gebundeld tot 1 webshop, dus de kans is groot dat je op deze pagina bent gekomen omdat je over één van deze webshops een beoordeling wilt lezen of wilt achterlaten.

Sinds de oprichting van Coolblue in 1999 zijn ze bezig met webwinkels maken waar ze trots op zijn. Dit zie je niet alleen in de webshop maar ook in de unieke verpakking van je bestelling. De boodschap: Alles voor een glimlach is de slogan die hoort bij deze winkel en gezien de ervaringen maken ze dat ook waar.

Vanuit de gespecialiseerde webshop leveren ze consumenten goederen o.a. in Nederland & Belgie. Daarnaast zijn er ook nog 5 fysieke winkels in Nederland en 2 in Belgie. Een aanpak waarmee ze al jaren hard groeien in Nederland en België. Wat je ook zoekt er is altijd wel een webshop die in je zoektocht kan helpen. Bekijk de website en je zal bijna alles vinden waarnaar je op zoek was.

Voordelen van Coolblue

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
 • Gratis verzending
 • Gratis retourneren
 • Advies in onze 7 échte winkels
 • Bezorgen ook op zondag

Bent u op zoek naar de beste elektronica winkels?

Er zijn heel veel elektronicawinkels waar u online kunt kopen. Bekijk hier de beoordelingen van de winkels.

Coolblue beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze of andere webshops? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Coolblue

9.3

Prijs

8.8/10

Kwaliteit

9.5/10

Levering

9.6/10

Service

9.2/10

Positief

 • Geen verzendkosten
 • Snelle levering
 • Ruim assortiment
 • Leveren ook op zondag

5 Comments on “Coolblue

 1. Prijs

  10

  Kwaliteit

  10

  Levering

  10

  Service

  10

  Op 29 juni 2015 een hp all in one 20-2300nd gekocht omdat wij hem niet verbonden konden krijgen met internet terug gebracht op 13-7-2015 op 15 -7-2015 stond het bedrag weer op mijn rekening. Dus ze doen wat ze beloven,geen tegoed bon maar meteen geld terug dit vindt ik geweldig. Een dikke 10.

 2. Prijs

  6

  Kwaliteit

  7.5

  Levering

  8

  Service

  6

  Cool Blue zette de Acer Liquid M330 als dual sim op hun website, daarom bestelde ik hem. Toen de telefoon aankwam bleek deze dat niet te zijn. Ik belde op, was inderdaad een foutje van hen. Vervolgens werd mij aangeboden een duurder apparaat te kopen, wat wel dual sim had. Ik vind dat als ik al allerlei moeite moet doen (naar de post, nog langer wachten) door een fout van hen, dat ze dan het prijsverschil op zich moeten nemen, want als klant ben ik misleid. Het gaat over een prijsverschil van 20 EUR. In plaats van de verantwoordelijkheid op zich te nemen en mij snel het door mij bestelde apparaat te leveren probeerden ze ervan af te komen met het aanbieden van een hoesje voor de duurdere telefoon. Mijn volgende stap is de consumentenbond. Tot nu toe was ik blij met Cool Blue, maar nu zijn ze door slecht te reageren op een fout van hun kant een klant kwijt.

 3. Prijs

  9.9

  Kwaliteit

  9.9

  Levering

  9.9

  Service

  9.8

  Zaterdag laat in de avond een kabel besteld en zondag al geleverd. Bestelling en levering waren zeer geslaagd. Volgende keer weer Coolblue

 4. Prijs

  8

  Kwaliteit

  10

  Levering

  10

  Service

  10

  Vrijdag een nieuwe wasmachine besteld en deze stond zaterdag alweer gemonteerd en wel weer te draaien. Uitstekende bezorging en installatie door Dynalogic. Van bestellen tot levering op de hoogte gehouden via e-mail en sms. Beter kan niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*