Landal Greenparks

Met ruim 80 parken in Nederland bezet Landal Greenparks de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen zijn er diverse bungalow parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije en Denemarken. Zeven van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.500 kampeerplaatsen.

Landal Greenparks

Onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen; rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken. De belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen.

Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving. Geniet volop van de natuur bij de wandelingen met de boswachter. Wil je fietsen in de omgeving? Dat is dat heel makkelijk! Op veel parken kun je fietsen huren.

Subtropisch genieten!
Duik in de golven, droom weg bij de prachtige sterrenhemel van de Black Hole glijbaan, spetter in het junglebad en laat je meevoeren op de Lazy River of glij van de reusachtige waterglijbaan. Het kan allemaal bij Landal! Bekijk de subtropische parken nu hier. Veel schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen.

Voordelen van Landal Greenparks

 • Parken in natuurlijke omgeving
 • Ruime keuze in binnen- en buitenland
 • Entertament met Bollo club

Beoordelingen

Heeft u zelf ervaringen met een Landal bungalowpark in Nederland of een van de andere landen waar de parken zijn. Uw ervaring kunt u delen met de bezoekers van beste-internetwinkel delen? Klik op onderstaande knop en geef uw mening.

Landal Greenparks

9.4

Prijs

8.3/10

Kwaliteit

9.7/10

Levering

9.7/10

Service

9.7/10

Positief

 • Mooie parken in natuur
 • All in prijs
 • Ruime keuze
 • Bollo

Negatief

 • Wifi werkt niet altijd

1 reactie op “Landal Greenparks

 1. Prijs

  8.3

  Kwaliteit

  10

  Levering

  10

  Service

  10

  Afgelopen zomer naar Landal in Duitsland geweest. Was een super relaxte vakantie voor zowel ons als onze kinderen. Overdag konden de kinderen genieten van de animatie die op het park aanwezig was. Veel knutselen, spelletjes en uiteraard lekker zwemmen. Prima eten in het restaurant en elke ochtend verse broodjes uit het park winkeltje. We hadden een luxe huisje dus lekker genoten van de sauna en zonnebank die aanwezig was. Echt een aanrader voor jonge gezinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*