Vattenfall

Vattenfall was voorheen Nuon en energieleverancier van 2 miljoen klanten in Nederland. Op zoek naar voordelige-, vaste Prijs of standaard energie? Vergelijk de verschillende energieproducten van energieleverancier Vattenfall en kies het product dat bij u past.
Eigenaar van Vattenfall is de Zweedse overheid en is actief in Zweden, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Finland.

Voor advies over het Vattenfall energiecontract dat het beste bij je past of hoe je slim kunt besparen op je energierekening, kun je bij deze energie leverancier terecht. Via een keuzehulp kun je gemakkelijk zoeken naar het energiecontract dat het beste bij uw situatie past. Op de website kun je gemakkelijk via chat een vraag stellen, wat makkelijk is en het scheelt weer een telefoontje.

Oplopende korting voor klanten die blijven bij Vattenfall (Nuon)
De eerste energieleverancier die ook bestaande klanten beloond. Dit betekend dat je als klant elk jaar 5% korting krijgt op het leveringstarief van stroom. Deze korting kan oplopen tot wel 25 procent, kortom een deel van je energiekosten kun je hiermee besparen. Dit noemen ze “Blijven Loont-korting”. Een oplopende korting voor klanten die stroom én gas of stadswarmte afnemen. Het zit op de meeste contracten die je kan aanvragen. Kortom elk jaar een betere deal.

10% Korting voor klanten
Als bestaande klant start u met 10% korting op de variabele leveringskosten van stroom per kWh. Elk jaar komt daar 5% extra korting bij, met een maximum van zodat u al na 3 jaar een blijvend voordeel heeft van 25%.

Spaarprogramma voor klanten
Ook is er een spaarprogramma voor klanten waar je prijzen kan winnen en energie gerelateerde producten kan kopen. Wel handig dat je spaarlampen kan kopen met de maandelijks gespaarde punten. Hoe langer je klant bent, hoe meer punten je per maand spaart.

Stadswarmte
Bij stadsverwarming gebruiken ze de restwarmte die vrijkomt bij het opwekken van stroom of bij het verbranden van afval. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis of bedrijf. Stadsverwarming is een duurzamer alternatief voor losse cv-ketels op gas. Onderhoudsvrij, zorgeloos en veilig. Stadsverwarming draagt bij richting een fossielvrij leven.

Voordelen van Vattenfall

 • Beloond bestaande klanten
 • Producent van duurzame stroom
 • Uitstekende klantenservice
 • Vraag en antwoord via chat
Vattenfall

Vattenfall beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze energieleverancier? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Vattenfall (Nuon)

8.2

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

8.4/10

Levering

7.6/10

Positief

 • Beloond bestaande klanten
 • Uitstekende klantenservice

2 Comments on “Vattenfall

 1. Prijs

  9.1

  Kwaliteit

  8.7

  Levering

  7.8

  Via een mooie deal weer overgetapt naar de Nuon. Zat hiervoor bij Oxxio maar kreeg een slecht aanbod en was niet tevreden over de service. Lekker meegenomen een energiecontract en 250 euro cashback.

 2. Is allemaal leuk maar als boekje ontvangt met vattenval 5 daagse en je ziet er daarna niets meer van dan is dit niet goed.Ook zijn er mensen die niets hebben ontvangen Beetje jammer