Deen supermarkten

DEEN is al jarenlang één van de supermarkten met de hoogste klantentrouw van Nederland. Keer op keer bewijzen de nieuw geopende filialen dat de supermarkt aansluit bij de wensen van een breed publiek. Sinds eind 2012 is er al een eigen webwinkel, waar nu ook gemakkelijk online te bestellen is. In februari 2021 heeft Deen bekend gemaakt dat de filialen in dat jaar worden verkocht aan Albert Heijn, DekaMarkt en Vomar. Door deze verkoop zal deze supermarkt op kort termijn verdwijnen.

Ze bezorgen je boodschappen in het gebied waar de winkels zijn gratis bij je thuis. Dit geldt voor bestellingen boven de € 40,-

DEEN heeft de grootste bloemen- en plantenafdeling van alle supermarkten in Nederland. Zowel op de winkelvloer als op het distributiecentrum werken veelal vakmensen met een vakdiploma op bloemen en plantengebied. DEEN mag zichzelf de ‘Beste bloemen supermarkt van Nederland’ noemen, iets waar ze uiteraard zeer trots op zijn.

De bloemen komen elke dag vers van de veiling en staan ’s middags al in de winkels of worden verzonden door het hele land. Op het distributiecentrum in Hoorn zorgen de medewerkers ervoor dat de bloemen die ’s ochtends worden ingekocht, worden verwerkt tot prachtige boeketten die in een mooie cadeauverpakking gratis worden thuisbezorgd in heel Nederland. Verser kan het niet!

De mooiste boeketten bestel je gemakkelijk in de webwinkel!

Voordelen van DEEN supermarkten

  • Ruime keuze uit vele verse artikelen
  • Bezorgen gratis bij bestelling boven 40 euro
  • Voor 23:59 besteld. Volgende dag in huisDEEN supermarkten beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze supermarkt? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

DEEN supermarkten

7

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

7.0/10

Levering

7.0/10

Service

7.0/10

1 Comment on “Deen supermarkten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*