Coop

Samen het verschil maken, dat doet Coop in haar ruim 260 winkels én online.

Via de webshop bestel je gemakkelijk en snel je boodschappen. Je kunt kiezen uit een groot assortiment écht lekkere producten dat lokaal kan variëren, afhankelijk van jouw Coop winkel. Laat bezorgen op een moment dat het jou uitkomt of laat de boodschappen klaarzetten in de winkel.

Al meer dan 100 Coop winkels zijn aangesloten op de webshop. Op de winkel-zoekpagina zie je of de Coop winkel in jouw buurt de online service aanbiedt. Biedt die winkel deze mogelijkheid nog niet? De kans bestaat dat hier binnenkort verandering in komt. Op de website kun je jouw e-mailadres achter laten om op de hoogte te worden gehouden.

In de webshop vind je een groot assortiment écht lekkere producten. Het online aanbod is gelijk aan het assortiment van de fysieke winkel. Elke bestelling vanaf € 40,- wordt door de Coop winkel verzameld en tegen een vergoeding thuisbezorgd of klaargezet in de winkel. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je natuurlijk gewoon bij een winkel terecht.

Coop is groot geworden door samen te werken. Dat is het geheim van haar succes. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in haar naam, het zit al ook al meer dan 125 jaar in het bloed.

Hoe werkt het?

Ga naar de website
Kies jouw winkel
Producten zoeken en vinden is slechts een kwestie van seconden door de handige zoekfunctie en het overzichtelijke menu.
Kies of je de boodschappen wilt laten bezorgen of klaarzetten.
Login op Coop.nl of maak een account aan.

Al je boodschappen in huis op het afgesproken tijdstip; ook in de avonden en in het weekend!
Betaling per mobiele pin bij bezorgen en per pin of contant bij ophalen.
Een herhaal bestelling doen of een oude bestelling als basis nemen voor een nieuwe kan heel eenvoudig door in te loggen en een oude bestelling in je winkelmand te plaatsen. Uiteraard kunt de samenstelling nog wijzigen of uitbreiden voordat je de bestelling bevestig.

Voordelen van Coop

  • Groot assortiment écht lekkere producten
  • Bezorgen of ophalen op eigen gewenste dag & tijdstip
  • Wekelijkse aanbiedingen en acties
Coop beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze supermarkt? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Coop

6.8

Prijs

6.5/10

Kwaliteit

7.0/10

Levering

7.0/10

Service

6.5/10

Positief

  • Thuisbezorging
  • Verse producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*