Amazingkids

Amazingkids levert de leukste kinderkleding in verschillende prijsklassen. Het assortiment is uitgebreid en attractief, de service is uitstekend. Veel grote merken staan bij Amazingkids op de site. Amazingkids garandeert een vlotte afhandeling van de sales. Kortom een prettige webwinkel om uw bestelling te plaatsen. Naast de webwinkel zijn er ook nog vier fysieke winkels. Deze zijn te vinden in; Anna Paulowna, Schagen, Veenendaal & Hoogeveen.

Hoeft u niet speciaal de artikelen die net nieuw zijn? Dan kun je via de website ook kiezen voor de uitverkoop van de voorgaande twee jaren. Kortom de keuze via deze website is groot.

De verzendkosten voor Nederlandse pakketten bedragen €3,95. Voor verzendingen naar het buitenland gelden aparte tarieven.

U kunt gemakkelijk een selectie maken op Zomerkleding of Winterkleding en dan kiezen voor uw favoriete merk kleding.
Via de website zijn de gebruikelijke wijze om te betalen. Ook is het mogelijk om via deze website via AfterPay te betalen.

Voordelen van Amazingkids

  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Veilig betalen: Via iDeal, PayPal of met een Visa of MasterCard.

Bent u op zoek naar de beste baby en kinderkleding winkels?

Er zijn heel veel baby en kinderkleding waar u online kunt kopen. Bekijk hier de beoordelingen van de winkels.

Amazingkids beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze webshop? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Amazingkids

8.3

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

8.4/10

Levering

8.2/10

Service

8.2/10

Positief

  • Prijs
  • Assortiment

1 Comment on “Amazingkids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*