praxis

Praxis

Praxis helpt klanten om hun droom te verwezenlijken en daardoor makkelijk en snel succesvol te zijn bij elke klus. Dat doen ze al sinds 1978 en daar zijn ze trots op. Niet voor niets is Praxis uitgegroeid tot één van de grootste bouwmarkten van Nederland: met 141 vestigingen, 4500 medewerkers en een assortiment van meer dan 80.000 artikelen.

Via de webshop van praxis is het mogelijk om online te bestellen. Verder zijn er op de website vele klus video’s en tips te vinden hoe je een klus het beste kunt aanpakken. Online is het ook mogelijk om de folder te bekijken en gebruik te maken van de korting aanbiedingen. Uiteraard kun je de bestelling af halen in de bouwmarkt of thuis laten bezorgen.

Ook is het bij deze bouwmarkt mogelijk om met kortingsbonnen van andere bouwmarkten korting te krijgen. Dus heeft een andere bouwmarkt zoals, Gamma of Karwei een kortingsactie dan kun je deze ook bij de Praxis gebruiken. Ideaal als je voor een verbouwing als je gereedschap of bouwmaterialen nodig hebt.

Praxis beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze webshop? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Klik dan onderstaande knop en geef uw mening.

praxis bouwmarkt
 

1 Comment on “praxis

  1. Was voor de verjaardag van mijn zoon op zoek naar een party tent. Bij de Praxis was deze nu in de aanbieding en was dit zonder bezorgkosten. Donderdagavond de bestelling geplaatst en vrijdag stonde de tent al de tuin. Stevige party tent welke gemakkelijk neer te zetten was en dat voor een leuke prijs, zonder bezorgkosten. Helemaal TOP!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*