Badkamerwinkel

Wat je ook zoekt. Badkamerwinkel biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Badkamerwinkel.nl de webwinkel voor sanitair aankopen. Deze winkel onderscheidt zich door snelle levering van producten uit eigen voorraad en scherpe prijzen.

Op de website óf offline in de one stop sanitair shop in Nieuwegein. Van de hotste badkamers tot de coolste tegels en van het oude vertrouwde installatiemateriaal tot nieuwerwetse accessoires. Standaard tegen extreem scherpe prijzen en met een unieke service. In Nieuwegein. Daar moet je zijn! Onder de rook van Utrecht vind je daar namelijk haar eerste offline winkel. 1000 vierkante meter badkamer inspiratie, het mooiste sanitair en uitstekend personeel. Allemaal onder één dak. Discount, maar zeker geen dozenschuiver. Gewoon topspullen en topadvies tegen webshop prijzen.

Waarom Badkamerwinkel.nl

  • Assortiment met 50.000 artikelen
  • Snelle uitlevering van bestellingen uit eigen magazijn
  • Tot 30% voordeel ten opzichte fysieke winkels

badkamerwinkel

Badkamerwinkel.nl beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze webshop? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Badkamerwinkel.nl

6

Prijs

6.0/10

Kwaliteit

6.0/10

Service

6.0/10

Levering

6.0/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*