Belvilla

Belvilla is met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot één van de grootste op het gebied van vakantiehuizen en jaarlijks verblijven gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla. In totaal komt dit neer op ruim 4,5 miljoen overnachtingen per jaar. Belvilla is lid van de ANVR. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Belvilla

U heeft een ruime keus uit 27.000 unieke, online boekbare vakantiehuizen voor alle soorten vakanties. Deze staan voornamelijk in 24 Europese landen. Met een Belvilla ben jeverzekend van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla voor een onvergetelijke vakantie: ze hebben namelijk een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Unieke vakantiehuizen met regio-typische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is.

De vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan het aanbod worden toegevoegd. Daarnaast is feedback van gasten heel belangrijk!

Belvilla’s zijn: uniek, altijd iets te beleven en aantrekkelijk geprijsd. Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs.

Optie nemen
Bij Belvilla kun je ook een 24-uurs-optie nemen. Het verblijf wordt dan voor u 24 uur lang vastgehouden en loopt daarna automatisch af zonder enige verplichting.

Zo kunt u nog even overleggen en bijvoorbeeld eerst een vlucht boeken, voordat u de optie in een definitieve boeking laat omzetten.
natuurlijk ook een belangrijke rol.

Waarom Belvilla?

  • Beste website 2013 in de Travelbranche
  • Zoover winnaar in 2014 en 2016
  • Ruim 27.000 vakantiehuizen in 24 landen

5 zekerheden: Alle Belvilla’s gecontroleerd, ruim 35 jaar tevreden ervaring, een hoge klanttevredenheid, een passende Belvilla voor iedereen en betrokken en bereikbare service 24/7

Beoordelingen

Heeft u zelf ervaringen met een Belvilla in Nederland of een van de andere landen waar de parken zijn. Uw ervaring kunt delen met de bezoekers van beste-internetwinkel? Klik dan op onderstaande knop en geef uw mening.

Belvilla

7

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

7.0/10

Levering

7.0/10

Service

7.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*