Roompot Bad Bentheim

In de Duitste plaats Bad Bentheim ligt het Roompot Bad Bentheim ferienresort. Dit park ligt in een mooie omgeving waar veel te zien is. Het park ligt op 20 minuten rijden van de Nederlandse grens ten hoogte van Oldenzaal.

Roompot Bad Bentheim vakantiepark zelf

Daar is genoeg te beleven rond het centrumgebouw. Zo kun je bij mooi weer heerlijk genieten op het terras en van het entertainment team met uiteraard Koos Konijn. In de zomermaanden is er elke avond wel het nodige vermaak. Van Bingo tot theater is er allemaal te zien. Het volledige programma is via een website vooraf al in te zien. Het sport- en animatieteam organiseert volop leuke activiteiten. Voor de jongste gasten is de Koos Kids Club waar ze kunnen knutselen, sporten en nog veel meer leuke dingen gratis kunnen doen.

In het gebouw zelf zijn naast de receptie ook; bowlingbanen, de Koos Kids Club, een Speelparadijs, supermarkt, bar & restaurant.

Buiten is er nog de mogelijk voor midget golf en zijn er sportvelden aanwezig. Het grootste wat ontbreekt op het park zelf is een zwembad. Gelukkig ligt er op loopafstand van het park een openbaar zwembad. Deze kun je eenmalig gebruiken en daarna kun je gereduceerd kaartjes kopen.

Bad Bentheim het dorp

Het belangrijkste bezienswaardigheid is de burcht van Bentheim. Deze burcht is al meer dan duizend jaar een baken tussen Twente en Nedersaksen, tussen Amsterdam en Berlijn. U vindt hier de kerkers en ridderzalen.
Het kleine centrum biedt een paar kleine winkeltjes en de nodige cafetaria. Over aanwezige supermarkten heeft deze plaats niks te klagen. Zo ligt er op 5 minuten afstand van het park een LidL en K&K. Bij het centrum is ook een groot park waar kinderen lekker kunnen spelen in een grote openbare speeltuin. Daar is ruimte om lekker te wandelen of een rondje te hardlopen.

In de omgeving van Bad Bentheim

In de omgeving van het Roompot park Bad Bentheim is genoeg te doen.
Zo is er op 17 minuten afstand de stad Nordhorn waar een mooi zwembad te vinden is “Delfinoh”. Emsflower is Europa’s grootste kwekerij van perk- en potplanten met bezoekerspark pas kun je korting krijgen op de entree prijs. Dit is zeker een bezienswaardigheid om te bezoeken.

Op een klein uur rijden ligt Moviepark Germany. Om veel geld te besparen aan het pretpak bezoek kun je het beste vooraf al kaartjes online aanschaffen bijvoorbeeld via deze website. Maar ook via de website zelf zijn tickets ook goedkoper als je 3 dagen van te voren besteld.

Na een kwartiertje rijden kom je bij dierenpark: op vertoon van je Roompot Bad Bentheim pas kun je met korting naar binnen. Dit dierenpark heeft naast alle dieren zijn er ook de nodige speelgelegenheden waar de kinderen ook even kunnen uitrazen.

Kortom een leuk vakantiepark met voldoende te doen in de omgeving.

Beoordeel het park zelf in onderstaande reactievenster.

Roompot Bad Bentheim

0

Prijs

0.0/10

Kwaliteit

0.0/10

Levering

0.0/10

Service

0.0/10

Positief

  • Restaurant
  • Entertainment
  • Bungalows

Negatief

  • Wifi

1 Comment on “Roompot Bad Bentheim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*