Karwei

Karwei is één van de grootste bouwmarkt formules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. Karwei vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. Ze hebben veel voor het verfraaien van je woning en tuin. Het assortiment is goed van kwaliteit én op een goede manier gemaakt.

U kunt hier terecht voor een nieuwe boormachine maar ook voor een nieuwe schutting. Mocht u een grote bestelling bij Karwei doen, dan kan dit aan huis afgeleverd worden op een zelf gewenst tijdstip.

Voordelen van Karwei

 • Zorgeloos winkelen
 • Goede producten en service
 • Een redelijke prijs

Karwei beoordelingen

Heeft u zelf ervaring met deze webshop? Uw ervaring is waardevol voor alle bezoekers van beste-internetwinkel. Wij zouden ook graag uw mening hier aan toe willen voegen. Laat in onderstaande reactievenster uw mening achter.

Beste bouwmarkt
Bouwmarkten

Karwei

3

Prijs

3.2/10

Kwaliteit

6.0/10

Levering

1.2/10

Service

1.3/10

Negatief

 • Communicatie
 • Service

2 Comments on “Karwei

 1. Prijs

  1

  Kwaliteit

  4

  Levering

  0.1

  Service

  0.1

  Een groot gedeelte van een bestelling bleek bij levering niet compleet te zijn: Het resterende deel zou later geleverd worden. Bij nabellen bij Karwei bleek dat de rest helemaal niet meer leverbaar was. Uit onze eigen coulantie het (hele) kleine gedeelte van de geleverde bestelling gehouden. Coulantie kent Karwei zelf niet: na een zeer lastige communicatie bleek na 2 weken (!) dat alleen het niet geleverde deel weliswaar terugbetaald werd, maar we moesten wel de volledige bezorgkosten betalen. Belachelijk, als wij het wel geleverde gedeelte niet geaccepteerd hadden had Karwei het sowieso moeten ophalen, en had het hun extra transportkosten gekost.
  Zeer slechte service, ook de communicatie was belachelijk slecht. Wij kopen nooit meer iets bij Karwei.

 2. Prijs

  3.5

  Kwaliteit

  7.6

  Levering

  0

  Service

  0

  Op 8 mei 2016 een kachel besteld.
  Deze heb ik nooit gezien de bezorg status veranderde op eens in een retour zending.
  dag voor niks thuis gebleven. gebeld met karwei klanten service. besteld u gewoon een nieuwe binnen twee weken heeft u het geld terug. dit dus gedaan volgende dag keurig bezorgd.
  Nu vandaag 27-6-2016 nog geen geld terug 3x gebeld ja duurt nog 14 dagen.
  Slechte service bellen duurt lang met standaard bandje sorry voor de drukte.
  kortom hier bestel ik niks meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*